Om oss

AV-Tjänst har under 40 år försätt Sveriges ledande företag och konferensanläggningar med AV-utrustningar och AV-hjälpmedel för både enkla och avancerade miljöer. Efter all den erfarenhet som vi skaffat oss under denna period, har vi förstått att utrusningen egentligen är av underordnad betydelse, utan att det alltid skall fungera och anpassas till dagens snabba förändringar. 

AV-Tjänst hjälper dig att utnyttja AV-teknik

Vi har verktygen

AV-utrustningen är verktyget som förmedlar ljud och bild. Den bygger på en teknik som utvecklas snabbt och som omfattar en stor mängd komponenter, särskilt när den byggs in hörsalar, utbildningslokaler eller motsvarande sammanhang. Men, en aldrig så kvalificerad teknik åstadkommer ingen kommunikation om budskapet är tunt. Och det gäller ju främst att försäkra sig om att informationen verklig går hem hos åhörarna på mötet, seminariet eller konferensen.Hur väl ditt budskap går fram, beror naturligtvis till största delen på din egen kunskap och förmåga, men också på om du använder

rätt AV-utrustning. Vi ger dig möjligheten att utnyttja hela den moderna AV-tekniken,

så att fler förstår och minns det du har att säga. Vi anpassar tekniken till budskapen, inte tvärtom. Söker du utrustning för professionellt bruk är du välkommen till oss.

Kombox Computer system

De flesta konferensanläggningar, hotell, kursgårdar, restauranger etc. möter allt ökade krav från gästerna på att ha toppmodern utrustning. Vår affärsidé är enkel. Vi skapar ett eller flera KomBoxrum hos dig. Där vi styr och administrerar ljud och bild på distans. Vi utbildar din personal i det enklahandhavandet. Men vi håller koll på allt det tråkiga som service och översyn. Vi loggar användning.

Jobba hos oss

Vill du arbeta med att lösa framtidens it-utmaningar? Vi växer och är ständigt på jakt efter förstärkning till vårt grymma team! Hos oss kan du utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna inom it och ta del av bra förmåner.

Ser du ingen ledig tjänst som passar dig? Skicka in en spontanansökan, vi vill gärna höra ifrån dig!