Ljud och bild lösningar som passar dig

Vi på AV-Tjänst erbjuder audio och videoutrustning till dina konferensanläggningar eller andra önskvärda utrymmen där ljud och bild behövs. Vår idé är unik och kallas för KOMBOX. Det innebär att ni betalar endast vid användning. Med andra ord, har ni ingen intäkt har ni heller ingen kostnad. Samtidigt tar vi över allt ansvar för drift och underhåll.

Med oss som partner kommer du att bli delaktig i teknikens framsteg på presentationsområdet utan att behöva göra egna tunga investeringar. Samtidigt känner er gäst full trygghet med maximal upplevelse tack vare att tekniken är enhetlig och standardiserad. Ring oss så berättar vi mer.

Vad är ett Komboxrum?

Vi installerar konferensrum på konferensanläggningar med teknisk audio och video-utrustning. Det handlar om projektorer, skärmar, datorer, högtalare, filmdukar samt ett styr och kommunikationssystem. Systemet är uppkopplat till AV-Tjänsts kontor i Göteborg. Man kan se det som att den tekniska driften är outsourcad till AV-Tjänst som formellt äger utrustningen. Utrustningen i ett Komboxrum är enkel och ordentligt utprovad genom åren. I princip består all styrning av ett system med 6 knappar, av och på, val av källa, ljud). All utrustning på Sveriges alla Komboxrum är identisk och standardiserad så de flesta presentatörer är vana vid knapparna. (Varje vecka utförs tusentals operationer med Kombox styrsystem, så vi har bra kontroll på utfallet.
Text visas om bilden är trasig

Kostnader

Vi fakturerar bara för den tid som utrustningen används (/dygn) av konferensanläggningens kunder. Därför har vi ett webbaserat system där man hela tiden har koll på kostnaderna.

On-linebevakning?

Kombox styr och övervakningssystem som övervakar alla konferensrum on-line ser alla pågående sessioner hos kunderna och kan agera om störningar inträffar, kunden har en egen webbaserad kontrollpanel med vilken man styra och övervaka varje konferensrum med. Denna distansservice kompletteras med regelbundna besök av AV-Tjänst för byte och översyn av utrustningen.

All nödvändig infrastruktur

Med Delecsys Private CLoud, vår egen moln-tjänst, kan vi erbjuda en komplett infrastruktur som ersätter servrar med mera lokalt på ett kontor. Vi erbjuder förmånliga priser och tummar aldrig på stabiliteten.

Framtiden?

AV-Tjänsts tekniska samarbetspartners är de världsledande utan undantag. Konferensgästerna ska känna att man befinner sig i en trygg och professionell miljö där det finns balans mellan ljud och bild. Men också att AV-Tjänst som samarbetspartner är framsynta nog att få fram de tjänster och produkter som kan förändra verksamheten med tekniska genombrott.

Rådgivning

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi hjälper dig! Välkommen att boka rådgivning med en av våra konferens-strateger. Ett lösningsorienterat möte där vi tillsammans tittar på din situation.

Kontakt:
031 14 10 14
info@avtjanst.com

Det är lugnt, vi löser det

Ja, ljud- och bildutrustning kan ibland kännas krångligt. Det är inte så konstigt, med tanke på hur snabbväxande teknikutvecklingen är idag. Samtidigt förändrar digitaliseringen hela vår värld och ställer nya hårda krav på upplevelse och utrustning.

Vi finns alltid nära, och stöttar dig – oavsett om dina frågor är stora eller små.

Så här jobbar vi

Vi kartlägger dina behov och tar fram bästa lösningen. Vi implementerar den utrustning som behövs och du har ett faktiskt behov av – så att du kan vara bäst på det du gör.

Kostnadsfri rådgivning

Ni berättar om era utmaningar och vi sätter oss in er unika situation. Vi analyserar ert behov och utifrån det vilken teknik ni behöver.

Lösningsförslag

Du får ett tydligt beslutsunderlag där vi beskriver både vårt lösningsförslag och vad det kommer att kosta.

Installera

Ni får en eller flera tekniker på plats som utför installationen. Kan även skräddarsy detaljer på plats. De är era kontaktpersoner som håller er uppdaterade och svarar på eventuella frågor.

Kontinuerlig support

Som Kombox-kund har du gratis support och service så länge du är kund hos oss. Vi hjälper er om små eller stora problem uppstår. Bara att höra av sig.